-
 

Vrijblijvend adviesgesprek aan huis

Voordelen advies aan huis:


- Vrijblijvend en onafhankelijk

- Deskundig en persoonlijk. Wat wilt u bereiken. Wat zijn uw persoonlijke wensen?

- Alle vragen m.b.t. verduurzaming worden beantwoord.

- Inspectie van kruipruimte, spouwmuur etc. U kunt ook mee inspecteren!

- Gezellig!


Eventuele vervolgstappen kunnen zijn:


- Niets, u bent voorzien van alle informatie.

- Een maatwerkrapport waarin alle bevindingen worden genoteerd, ook wordt hierin omschreven wat de uiteindelijke gewenste situatie betreft. Als extra geven wij ook onafhankelijk suggesties van bedrijven waarvan wij weten dat ze de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Dit scheelt enorm veel uitzoekwerk en geld!


Het advies inclusief maatwerkrapport en hulp met subsidies voor slechts €199,- excl. btw.


Heeft dit uw interesse gewekt? Maak dan direct een afspraak met een druk op de knop hieronder.


Klik hier om een afspraak te maken

Onafhankelijk en vrijblijvend advies


U krijgt van mij een onafhankelijk advies, ik werk niet in opdracht van een leverancier of isolatiebedrijf en verkoop geen energiebesparende maatregelen. Wel kan ik, indien gewenst, helpen bij het vinden van goede leveranciers en begeleiding en ondersteuning bieden bij de uitvoering van maatregelen.


Energieadvies voor VvE's en of woningbouwverenigingen


Het energieadvies is bedoeld voor particuliere woningeigenaren. Maar ook een Vereniging van Eigenaren (VvE) of woningbouwverenigingen kunnen een advies voor energiebesparing aanvragen. Een energieadvies voor VvE’s of woningbouwverenigingen hebben een op maat gemaakt tarief.


Subsidies


Energiebesparende verbouwingen kosten geld, maar er zijn vaak subsidies en aantrekkelijke (groene) leningen beschikbaar. Ik ben op de hoogte van alle mogelijkheden en kan je ook hierbij ondersteuning bieden. Zie voor meer informatie Financiering energiebesparen, of ga naar de Energiesubsidiewijzer.

 
 
E-mailen
Bellen
Instagram