-
 

Energieadvies Zakelijk

Energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen


Voor eigenaren van bedrijfspanden wordt duurzaamheid en energiezuinigheid steeds belangrijker. Het zijn onderwerpen die steeds hoger op de agenda staan. Je ziet dat ondernemingen die maatschappelijk verantwoord ondernemen, met aandacht voor mens en milieu, een steeds prominentere plek innemen en dat hun panden in de verhuur beter scoren.


Lagere kosten


Daarnaast zorgt energiebesparing natuurlijk ook voor een verlaging van je kosten! De energierekening van je bedrijf kan al snel oplopen tot een grote kostenpost. Vaak zijn er kansen om snel een flinke kostenbesparing te realiseren. In veel gevallen zijn er ook subsidies beschikbaar voor energiebesparende maatregelen.


Energielabel verplicht


Als bedrijf is het verplicht om een energielabel te hebben. Vanaf 2023 is het voor kantoorpanden zelfs verplicht om over minimaal energielabel C te beschikken

.
Tijd, energie en geld besparing


Graag adviseer ik je hoe je je energieverbruik omlaag brengt, hoe je tot energielabel C of beter komt en waar verduurzamingsslagen te maken zijn. Dit bespaart je niet alleen een hoop tijd en energie, maar zorgt daarnaast ook voor een flinke kostenbesparing. Ik help je met een energieadvies voor je bedrijf, een maatwerk verduurzamingsadvies en begeleid je bij de uitvoering van verduurzamingsmaatregelen.

 
 
E-mailen
Bellen
Instagram